2012-08-20

Taaskord jalgpallist

Sportlik vaim elab Tubala külas edasi. Kuigi Rahvaliiga hooaeg on lõppenud ning küla vutiturniir samuti edukalt läbi viidud, ei lasta jalgpalliväljakul rohtu kasvada.
Laupäeval võttis Tubala Tuulikute tiim sõprusmängus mõõtu Kärdla tiimilt, kes nüüdsest kannab nime Mini Arsenal. Läbi viidud uuenduskuur ja järjepidevad treeningud kajastusid ka vastase mängus. Ehk siis mäng oli üpris tasavägine, ent möödus sõbralikus toonis ehk vigadevaeselt.
Kuigi Tubala sats jäi teisel poolajal kaheväravalisse kaotusseisu, suutsime siiski seisuga 9:7 võidu koju jätta. Kahe tabamusega panustasid Janar ja Seren Köster ning Sven Holm, korra skoorisid Reven Köster ja Tanel Rebel. Korra aitasid vastased ka omaväravaga.







(Piltide autor Natalia Kuhi)

Kui rahvusvaheliste (aga mitte ainult) sõpruskohtumiste eel vahetavad tiimid vimpleid, siis Tubala Tuulikud said mängujärgselt vastastele üle anda Tubala medalid. Selle eest tuleb tänusõnad lausuda Natalia Kuhile, kes on medalite autor. Usun, et Kärdla poistele jääb nüüd sellest mängust tore mälestus.

No comments:

Post a Comment