2012-05-27

Taas võit

Tubala Tuulikud suutsid Rahvaliigas ka võõrsilmängult võidukalt naasta.
Laupäeval ristati piigid FC KPJP ehk Kärdla satsiga. Kuigi esimesel poolajal läks väravate löömine vaevaliselt, tea kas oli süüdi harjumatult suur väljak või võõras keskkond, siis mida aeg edasi seda selgemaks sai meie ülekaal. Et mitte nina liiga püsti ajada, tuleb mainida, et ka seekord olime massi ja vanuse poolest vastasest tublisti üle. Ja vastane tegi strateegilise vea, pannes kõik keda meheks nimetada saab, ründesse, kuna kaitsesse jäid vaid koolipoisid. See aga kergendas meie ründetööd.
Lõppseisuks jäi 20:3. Vastased tabasid korra ootamatu kauglöögiga, ühe teenisid penaltist ja viimase lõid auga välja teenitult läbimurde järel. Muidu tegutses väravavaht Anti silmapaistvalt ja likvideeris kõik ohtlikud olukorrad. Meie poolelt said statistikasse väravalööjana Hergo 8, Janar 5, Üllar 3, Heigo 2 ja Tanel ning Seren ühe väravaga.
Ent kiitus loomulikult kõigile, kes tiimi liikmena oma panuse andsid! Üks mees ei võida kunagi lahingut, selleks on ikka meeskonda vaja.
Ja rõõmuga märgin ära, et kuigi mängisime võõral väljakul, oli meil rohkem poolehoidjaid. Suur aitäh teile, kaasaelajad!

Et liigas on 5 tiimi, jääb üks igas voorus vabaks. Seega on järgmise kohtumiseni nüüd pisikene paus, 17. juunil mängime võõrsil Emmastega.

No comments:

Post a Comment