2012-05-20

Rahvaliiga

Pühapäeval sai Tubala Tuulikute jaoks avalöögi Rahvaliiga hooaeg. Ja algus oli ilus.

Juba tund enne mängu oli väljakul sagimist. Mehed tegid sooja ning valmistasid platsi ette- pealtvaatajatele toodi istumiseks pingid. Ja õigesti tehti, sest tühjade tribüünide ees mängima ei pidanud. Platsi äärde jagus pealtvaatajaid ja kaasaelajaid mõniteist. Noorim alles lapsevankris. Kostis kisa ja ergutushüüdeid, jagati kiitust ning kisas ka ruupor. Loodetavasti näeme aga tulevastel liigamängudel veel rohkem publikut. Ruumi on.

Punkt kell 13.30 pandi pall mängu. Külalislahketena jätsime selle au Käina FC-le. Ja sellega külalislahkus ei piirdunud. Et pika tee maha sõitnud naabervalla tiimi tuju tõsta, lasime üsna mängu alguses vastasel juhtima minna. Kui aga segadus kaitses hajus, hakkas ka meie mäng sujuma.
Esiteks kostitas Üllar Käinat 4 väravaga, seejärel lisasid teist sama palju Janar ja Seren. Poolaja lõpuhetkedel leidis Hergo ka õige värava üles (esimese lõi ta oma võrku), seega puhkepausile minnes oli seis 9:1.
Tõele au andes oli meie tiim suurem (inimeste arvu arvestades). Seega kui vastane väsis, saime meie vahetusi teha. Lisaks olime massilt (sõna otseses mõttes) üle. Siinkohal kiitus Käinale, kes alla ei andnud ja lahingu andis. Mis sest et osa tiimist neil hommikul voodist üles ei saanud.
Aga mäng on mäng ja võitja tuleb selgitada. Teisel poolajal oli meie ülekaal ilmne ja lõppseisuna sai protokolli kantud 21:1 võit. Üllar lõpetas 8 tabamusega, Hergo osaks jäi 6, Janar saati palli postide vahele 5 ja Seren 2 korda. Lisaks tuleb kiita väravavahti, sest Anti ei lasknud ühtegi Käina poolt teele saadetud palli oma selja taha. Rõõmu teeb, et meie väravad ei tulnud individuaalse rabamise tulemusena, vaid üle poolte juhtude eelnes mõeldud konkreetne täpne sööt. Just niimoodi tuleb ka jätkata.

Järgmine nädalavahetus ootab ees võõrsilmäng, laupäeval kell 13.30 Kärdla staadionil kohvilähkritega. Olete oodatud kaasa elama!

Pilte mängult Natalia ja Mare kaameratöö tulemusena näete SIIT

No comments:

Post a Comment