2012-02-27

Pildid





24ndal veebruaril toimunud ürituse pildid:

2012-02-25

Vabariigi aastapäev

Meie riigi oluliseimat päeva ehk Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistati Tubalal teist aastat üpris sportlikult.

Kui vaid kümme päeva varem saatis külarahva ühisüritust, Sõbrapäeva hokiturniiri, lumetuisk, siis nüüd oli justkui üleöö kevadeks kiskunud. Soojad päevad tõid uisuväljakule veekihi, mistõttu algselt planeeritud kavasse tuli sisse viia muudatused.
Aga see ei takistanud umbes 20 inimesel EV 94. sünnipäeva lustlikult tähistada. Soojenduseks mängiti jalgpalli. Samal ajal toimetas köögitoimkond hoolsalt laua ääres ning nägi vaeva, et lõkkele elu sisse puhuda.
Et see õnnestus, võivad kinnitada pallimängu lõpetanud, kes supikatla äärde kõhtu täitma hõigati. Lisaks supile pakkusid tragid külanaised taaskord enda valmistatud küpsetisi.
Energia taastatud, asuti sõna otseses mõttes üksteist taguma. Algas gladiaatorite võitlus palgil, kus relvaks kilekotti asetatud padi. Sel ajal kui ühed tasakaalu säilitada üritasid ning vastase hoopide eest põiklesid, pidasid teised plaani hokiturniir ikkagi läbi viia.
Ja plaanist saigi asja! Andres lükkas traktoriga korvpalliplatsi lumest puhtaks ja alt tuli välja lume-jää segu. Selle peal kolm võistkonda omavahel mõõtu võtma asusidki. Tubli tunnike oli täitsa piisav, et higimull otsa ette saada. Energilisemad jäid veel peale turniiri edasi harjutama.

Ent nagu ka Eesti riik liigub ikka edasi, helgema tuleviku suunas- mis sest, et kohati puhuvad tormituuled ja kurjad keeled üritavad tüli majja tuua-, nii ei suuda ka ilmaviperused külarahva plaane katki murda. Kui on tahe midagi teha, siis ka tehakse.

2012-02-19

UISU- JA HOKIPÄEV

TUBALA UISU- JA HOKIPÄEV

REEDEL 24. VEEBRUARIL 2012

ALGUS KELL 13.00

LIUVÄLJAL

KAVAS:

*TUBALAHOKK - 4 VÕISTKONDA
(tüdrukud, poisid, naised, mehed)
*UISUTAMISE VABAKAVA
*LUMEMEMME KANDMISE VÕISTLUS
*JÄÄVÄLJA TEATE-MÄNGUD

KAASA VÕTA:
*UISUD JA HOKIKEPID ( kui on olemas)
*SOOJALT RIIDESSE

KOHAPEAL:
*HERNESUPP
*SOE TEE

TUBALAHOKK ON PARIM !

INFO telefonil 51 99 24 12

2012-02-14

Lumine pärastlõuna












Ilma-Taat pakkus seekord sõbrapäevaks päris meeleoluka talveilma. Tuiskas ja sadas lund. Aga see pakkus pigem vürtsi, kui segas Tubala küla Sõbrapäeva läbiviimist.
Enne ürituse algust ehk nii veerand viie ajal käis hokiväljakul kibekiire lumekoristus. Ja Tubalahokk saigi alata nähtava-tuntava jää peal. Mis sest, et poolaaegade vahel jääd korduvalt lumest puhtaks lükata tuli.
Kaks viieliikmelist tiimi mängisid kokku neli veerandaega, et küla hokihooajale ikka väärikas algus teha. Kuigi lume tõttu ei olnud libisemine (nii mängijal kui litril) kõige parem, visati hulgaliselt väravaid.
Veerandaegade vaheliseks ajaks olid tragid küla naised keetnud turgutavat teed ja küpsetanud koogikesi.
Tubalahokk mängitud, jätkati meeleolukate teatevõistlustega.
Ürituse lõppedes oli päike juba pikalt looja vajunud ning taevast langev lumi teed üsna täis jõudnud sadada. Aga juba Vabariigi aastapäeva ajal on samas kohas uus üritus planeeritud. Info selle kohta jõuab kindlasti ka siia blogisse.

2012-02-09

Sõbrapäev

SÕBRAPÄEV TUBALAL

Millal? Teisipäeval 14. VEEBRUARIL 2012 kell 16.30 kuni pimedani LIUVÄLJAL.

Kavas:
JÄÄVÄLJA MÄNGUD
TUBALAHOKK (saabastes)

Kaasa võtta:
HOKIKEPID (kui on olemas)
SOOJAD RIIDED (ära võtta saab alati)
VÕILEIB TASKUSSE

Kohapeal:
SOE TEE
PÕLEVAD PUUKÜÜNLAD
KARUSSELL

KÕIK ON KUTSUTUD JA OODATUD!

INFO telefonil 51 99 24 12